Tuinberegening

Tuinberegening Overijssel

Vanuit Dussen vertrekken iedere ochtend onze bussen om u te voorzien van een beregeningsinstallatie. Wij zijn dagelijks werkzaam in Overijssel, van Zwolle tot Enschede. Een volautomatische beregeningsinstallatie is uitermate geschikt voor de zandgrond hier in Overijssel.

Tuinberegening in Overijssel

Droogte kan grote problemen in uw tuin veroorzaken. Tuinplanten en uw gazon zijn niet bestand tegen zomerse temperaturen in combinatie met een tekort aan water. Uw-tuinberegening lost deze problemen voor u op. Voortaan kunt u met een druk op de knop uw tuinberegening activeren! Nog luxer is het vol automatische beregeningssysteem, een beregeningscomputer gekoppeld aan regensensoren schakelt in zodra de tuin te droog is. U heeft naar het beregenen van uw tuin totaal geen omkijken meer!

Wij kunnen voor u het volgende betekenen

 • Bronboringen boren
 • Pompen slaan
 • Beregeningssystemen aanleggen
 • Sproeiers plaatsen
 • Grondwerk uitvoeren
 • Graszoden leggen

Tuinberegening aanleggen in Overijssel

Uw tuinberegening is de expert op het gebied van tuinberegening. Wij leggen de tuinberegening op een vakkundige wijze bij u thuis in Overijssel aan. Dit kan tijdens de aanleg van een nieuwe tuin maar uw bestaande tuin wordt even eenvoudig onder handen genomen. Tuinberegening aanleggen is een specialistische klus die bij ons in goede handen is!

Een waterbron aanleggen in uw tuin in Overijssel

De beregening in uw tuin kan wellicht het beste aangesloten worden op grondwater. Dit is een duurzame maar goedkope waterbron voor het water van uw tuinplanten. Om het grondwater in Overijssel op te kunnen pompen moet er een waterbron aangelegd worden. Dit doen wij door middel van een bronboring.

Verschillende sproeiers voor in uw tuin

Alle verschillende soorten beplanting hebben een andere behoefte aan water. Sommige planten kunnen erg slecht tegen natte voeten andere stellen dit juist als eis. Verschillende type sproeiers spelen op deze specifieke behoefte van uw beplanting in. Bovendien houden wij met het type sproeier rekening met de grond in Overijssel. Kleigrond heeft andere eigenschappen dan zandgrond, de waterbehoefte is hierdoor ook verschillend.

Graszoden leggen ook bij u in Overijssel

Gazon en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bijna geen enkele andere plantensoort in uw tuin heeft een waterbehoefte zoals gras. Uw-tuinberegening.nl en Grasleggen.nl spelen hierop in. Wij zijn de partij voor u die perfect de combinatie kan maken tussen de aanleg van tuinberegening en het leggen van graszoden. Wij leggen graszoden al vanaf € 5,50 per m².

Voordeel van Uw-tuinberegening.nl en Grasleggen.nl

Doordat u de werkzaamheden door DVC laat uitvoeren heeft u te maken met slechts één partij. Wij coördineren voor u de aanleg van zowel de tuinberegening en het gazon. Bovendien is de kennis over beide zaken ook gekoppeld binnen één bedrijf.

 • Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze ook na.
 • U ontvangt van ons een duidelijke en specifieke kostenbegroting.
 • Wij werken met goed opgeleid en zorgvuldig personeel.
 • U krijgt van ons een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.Terug naar het provincieoverzicht

Plaatsen waar wij werken in Overijssel

Agelo Albergen Almelo Ambt Delden Arrien Balkbrug Bathmen Bentelo Bergentheim Beuningen Borne Bornerbroek Colmschate Dalfsen De Krim De Lutte De Pol Dedemsvaart Delden Den Ham Denekamp Deurningen Deventer Diepenheim Diepenveen Enschede Enter erdinkel Geesteren Genemuiden Giethmen Giethoorn Goor Gramsbergen Haaksbergen Hardenberg Hasselt Heemserveen Heeten Heino Hellendoorn Hengelo Hengevelde Hoge Hexel Holten Ijsselmuiden Kampen Kloosterhaar Kuinre Lemelerveld Losser Lutten Luttenberg Manderveen Marienberg Markelo Nieuwleusen Nijverdal Notter Oldemarkt Oldenzaal Olst Ommen Ootmarsum Raalte Rijssen Saasveld Schalkhaar Sibculo Sint Jansklooster Slagharen Staphorst Steenwijk Tilligte Tubbergen Tuk Vollenhe Vriezenveen Vroomshoop Wanneperveen Weerselo Welsum Wesepe Westerhaar-Vriezenv Wijk Wierden Wijhe Willemsoord Wilsum Witharen Zenderen Zwartsluis Zwolle

 • Vraag vrijblijvende offerte aan